• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

De teelt

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we in de Beemster selecteren. 
Verse knoflook wordt duurzamer geteeld dan gedroogde, omdat de teeltperiode korter is: de bol wordt jong geoogst, wanneer hij krachtig en gezond is. Het pure product!

Lees verder >

Verse knoflook

De knoflook wordt direct na de oogst verwerkt of opgeslagen in koelhuizen. De verse Beemsterknoflook heeft een milde, frisse smaak en is uniek in zijn soort. Mooie witten bollen met groene stengels, vol van smaak, uit de Beemster.

Lees verder >

Gemaksoplossing

De authentieke smaak van knoflook is beschikbaar gemaakt in een koelverse gemaksoplossing. Naast de verse bol is Beemster Garlic ook in pureevorm verkrijgbaar van Bresc: de koelverse knoflook- en kruidenspecialist. 

Lees verder >

woensdag 14 september 2016

Op donderdag 1 september heeft de Commissaris van de Koning van Noord-Holland, de heer Remkes, samen met Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, een bezoek gebracht aan Beemster Garlic. Andere aanwezigen waren burgemeester Joyce van Beek met twee wethouders van de gemeente Beemster en afgevaardigden van de provincie Noord-Holland. Tijdens een werkbezoek in de Beemster eerder dit jaar, is meneer Remkes’ interesse voor onze bijzondere boerderij gewekt en is uit belangstelling dit bezoek gepland. Beemster Garlic staat dan ook voor een authentiek Noord-Hollands product, de pure smaak van Beemster. 

Lees verder >

dinsdag 19 juli 2016

De oogsttijd is weer aangebroken.

Ook dit jaar komen er prachtige forse witte bollen met een helder groen loof en authentieke smaak uit de grond. 

De Beemsterknoflook wordt geplant in oktober/november en wordt eind juni, begin juli geoogst. Op dit moment is de bol jong waardoor hij krachtig en gezond is. Deze kracht haalt de bol uit de bodem van de in de Noord-Holland gelegen Beemsterklei.

Lees verder >

dinsdag 21 juni 2016

Beemster Garlic is altijd bezig met het verbeteren van de productieprocessen en het waarborgen van de voedselveiligheid. Daarom zijn we erg blij dat Beemster Garlic zich nu ook eigenaar van het FSSC 22000 certificaat mag noemen. Deze certificering biedt handvatten voor het beheer en de verbetering van voedselveiligheid. Met het behalen van dit certificaat wordt er voldaan aan de voorwaarden die worden gesteld bij de productie van voedingsmiddelen. Dit wordt erkend door de GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband onder retailers.

Lees verder >

Beemster Garlic

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we selecteren, de Beemsterkleigrond, die kracht geeft aan onze bollen.

Onze verse knoflook heeft een pure en unieke smaak.

Via telersvereniging Best of Four vermarkten wij onze knoflook richting de groothandel in Europa. 

• Puur van smaak

• Uniek in zijn soort

• Authentiek 

 

 beursagenda

Horecava 2017

9 - 12 januari 2017

Amsterdam (NL)

HOGA

15 - 17 januari 2017

Nürnberg (DE)

INTERNORGA

17 - 21 maart 2017

Hamburg (DE)