• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

De teelt

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we in de Beemster selecteren. 
Verse knoflook wordt duurzamer geteeld dan gedroogde, omdat de teeltperiode korter is: de bol wordt jong geoogst, wanneer hij krachtig en gezond is. Het pure product!

Lees verder >

Verse knoflook

De knoflook wordt direct na de oogst verwerkt of opgeslagen in koelhuizen. De verse Beemsterknoflook heeft een milde, frisse smaak en is uniek in zijn soort. Mooie witten bollen met groene stengels, vol van smaak, uit de Beemster.

Lees verder >

Gemaksoplossing

De authentieke smaak van knoflook is beschikbaar gemaakt in een koelverse gemaksoplossing. Naast de verse bol is Beemster Garlic ook in pureevorm verkrijgbaar van Bresc: de koelverse knoflook- en kruidenspecialist. 

Lees verder >

maandag 18 juni 2018

Beemster Garlic heeft nu ook biologische verse knoflook, geteeld in de Beemster in samenwerking met Jan Knook.

Lees verder >

donderdag 18 januari 2018

Van 7 tot 9 februari 2018 zal Beemster Garlic haar verse Hollandse knoflookbollen laten zien op de Fruit Logistica beurs in Berlijn.

De verse Beemsterknoflook heeft een milde, frisse smaak en is uniek in zijn soort. Mooie witten bollen met groene stengels, vol van smaak, uit de Beemster. De knoflook wordt direct na de oogst verwerkt of opgeslagen in koelhuizen. De verse bollen zijn bijna het gehele jaar door verkrijgbaar en in grote volumes beschikbaar. 

Lees verder >

dinsdag 14 november 2017

Eind oktober is de knoflook door middel van een plantmachine zorgvuldig geplant. De Beemsterknoflook wordt zoals ieder jaar eind juni, begin juli geoogst.

Ook dit jaar zal er wederom weer verse knoflook uit de Beemster beschikbaar komen. De Noord-Hollandse Beemster is één van de bijzondere teeltgebieden binnen Europa die, door de huidige knoflookmarkt, steeds populairder wordt voor leveranciers, handelaren en retailers. De zware Beemsterkleigrond staat bekend om zijn kracht. Deze kracht geeft hij door aan de knoflookbollen met als gevolg: een vitaal, gezond product met een uitzonderlijke smaak. Bovendien is de kleigrond rijk aan mineralen.

Lees verder >

Beemster Garlic

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we selecteren, de Beemsterkleigrond, die kracht geeft aan onze bollen.

Onze verse knoflook heeft een pure en unieke smaak.

Via telersvereniging Best of Four vermarkten wij onze knoflook richting de groothandel in Europa. 

• Puur van smaak

• Uniek in zijn soort

• Authentiek 

 

 beursagenda