• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

De teelt

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we in de Beemster selecteren. 
Verse knoflook wordt duurzamer geteeld dan gedroogde, omdat de teeltperiode korter is: de bol wordt jong geoogst, wanneer hij krachtig en gezond is. Het pure product!

Lees verder >

Verse knoflook

De knoflook wordt direct na de oogst verwerkt of opgeslagen in koelhuizen. De verse Beemsterknoflook heeft een milde, frisse smaak en is uniek in zijn soort. Mooie witten bollen met groene stengels, vol van smaak, uit de Beemster.

Lees verder >

Gemaksoplossing

De authentieke smaak van knoflook is beschikbaar gemaakt in een koelverse gemaksoplossing. Naast de verse bol is Beemster Garlic ook in pureevorm verkrijgbaar van Bresc: de koelverse knoflook- en kruidenspecialist. 

Lees verder >

woensdag 30 augustus 2017

Ook op de AGF website wordt er aandacht geschonken aan het behalen van ons SMK Milieukeur:

Beemster Garlic eerste SMK-gecertificeerde knoflookteler

"Van juni tot maart leveren we Hollandse knoflook"

Lees verder >

dinsdag 15 augustus 2017

Vanaf heden is Beemster Garlic de eerste gecertificeerde Nederlandse knoflookteler met het ‘Milieukeur: PlanetProof’ uitgebracht door SMK (Stichting Milieu Keur)! Dit keurmerk houdt in dat Beemster Garlic voldoet aan de eisen die worden gesteld aan duurzamere producten en diensten. Milieukeur is gebaseerd op een allesomvattende benadering bij de verduurzaming van producten en diensten, met een gebalanceerde afweging tussen de verschillende duurzaamheidsthema’s. De criteria van Milieukeur hebben betrekking op de hele levenscyclus van een product of dienst. In het geval van Beemster van het moment van aanschaf van het pootgoed tot aan het oogsten van de verse bollen en alles wat hier tussen zit.

Lees verder >

maandag 03 juli 2017

Voor iedere teler welbekend: de oogsttijd, dé drukste tijd van het jaar. Vanaf het moment dat het plantgoed in de grond gaat wordt er reikhalzend uitgekeken naar het moment van oogsten. De bijzondere Beemsterbollen met hun karakteristieke milde smaak en frisse uiterlijk zijn uitsluitend vers te verwerken! Door dit onderscheidend vermogen zijn de spierwitte bollen met fris groene stengels zeer geliefd. De bollen worden met speciale bewaartechnieken zolang mogelijk vers gehouden en zijn daarom extra lang vers verkrijgbaar.

Lees verder >

Beemster Garlic

Onze liefde voor de knoflookbol begint bij de grond die we selecteren, de Beemsterkleigrond, die kracht geeft aan onze bollen.

Onze verse knoflook heeft een pure en unieke smaak.

Via telersvereniging Best of Four vermarkten wij onze knoflook richting de groothandel in Europa. 

• Puur van smaak

• Uniek in zijn soort

• Authentiek 

 

 beursagenda

HORECA EXPO

19 - 23 november 2017

Gent (BE)

TRANSGOURMET

28 - 29 november 2017

Düsseldorf (DE)

HORECAVA

8 - 11 januari 2018

Amsterdam (NL)

FRUIT LOGISTICA

7 - 9 februari 2018

Berlijn (DE)