• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Flavour Fair

vrijdag 03 juli 2015

Op de Mariënwaerdt in Beesd was zondag 21 juni de Big Green Egg Flavour Fair. Een foodfestival voor een ieder die van barbecueën houdt. Beemster Garlic was dit jaar van de partij! 

De Big Green Egg is onmisbaar voor iedere foodie die op zoek is naar nieuwe mogelijkheden met de barbecue: grillen, stoven, roken, bakken en slow cooking. Voor meer informatie over deze barbecue zie: http://www.biggreenegg.eu.


Met een vullend programma, grote namen uit binnen- en buitenland, kooktheaters en smaakmakende gerechtjes was er voor ieder wat wils. Het terrein was onderverdeeld in de themapleinen ‘Vlees’, ‘Vis’, ‘Groenten’ en ‘Deegwaren & Patisserie’. Op ieder plein stond smaak, het gebruik van pure producten en ambacht centraal.
Er waren interessante workshops, demo’s en proeverijen van chefs als François Geurds en Hidde de Brabander. Ook restaurants als Ciel Bleu, De Librije en de Cas Spijkers Academie presenteerden zich. Onder leiding van Julius Jaspers werden er meerdere wedstrijden gehouden. 

Iedere deelnemende partij op de Flavour Fair had verschillende hapjes en proeverijtjes om zo de bezoeker culinair te inspireren. Met onze verse Beemster knoflook hadden we een frisse knoflooksaus gemaakt en een hot ketchup om die te serveren bij chickenwings tex mex style en pulled pork met knoflookteentjes gepikeerd (ingestoken in het vlees). 

Voor ons een zeer geslaagde dag en wij kijken uit naar de volgende Big Green Egg Flavour Fair!

< Terug naar overzicht