• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Food Professional Day 2016

dinsdag 08 maart 2016

Oogst der aarde. 
Inspirerende chef-koks, bevlogen kwekers en topwetenschappers van Wageningen UR gaan tijdens de zesde Food Professional Day in gesprek over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat doen ze op maandag 4 april 2016 bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Het veelzijdige programma omvat zowel plenaire sessies en workshops, als een Dutch Cuisine signature lunch en een infomarkt. De inschrijving is nu geopend.


De jaarlijkse Food Professional Day draait om kennisontwikkeling, kennisdeling, vakmanschap en wetenschap rondom voedsel. De kennis in het onderwijs en onderzoek wordt steeds groter en ontwikkelingen in het veld kennen geen stop. Chefs moeten daarin bijblijven en voorblijven op hun koks en daar is deze inspirerende dag voor bedoeld. Het programma is dan ook samengesteld op basis van de vragen en het vakmanschap van gerenommeerde chef-koks en kent veel inbreng van wetenschappers en deskundigen. 

Deze dag wordt speciaal voor chefs en souschefs, maar ook voor andere ambitieuze koks georganiseerd. Hier doen ze de nieuwste kennis op, wisselen informatie en inspiratie uit en ontmoeten gelijkgestemden. Aanmelden kan op www.foodprofessionalday.nl.

< Terug naar overzicht