• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Food Safety System Certification 22000

dinsdag 21 juni 2016

Beemster Garlic is altijd bezig met het verbeteren van de productieprocessen en het waarborgen van de voedselveiligheid. Daarom zijn we erg blij dat Beemster Garlic zich nu ook eigenaar van het FSSC 22000 certificaat mag noemen. Deze certificering biedt handvatten voor het beheer en de verbetering van voedselveiligheid. Met het behalen van dit certificaat wordt er voldaan aan de voorwaarden die worden gesteld bij de productie van voedingsmiddelen. Dit wordt erkend door de GFSI, het wereldwijde samenwerkingsverband onder retailers.


De voordelen die het met zich meebrengt zijn: optimalisatie van de klanttevredenheid en het bedrijfsresultaat. Dit zijn voor Beemster Garlic waardes die hoog in het vaandel staan. Daarnaast creëert het binnen de organisatie een vorm van bewustzijn rondom voedselveiligheid en het verminderd de risico’s en aansprakelijkheid.

Niet alleen smaak, maar ook kwaliteit staan bij Beemster Garlic vooraan. We zullen ons dan ook blijven inzetten en ontwikkelen om aan de wensen van de klant en de eisen van de wereldwijde voedsel- en warenautoriteit te blijven voldoen. Voor een goed product, een fijne smaak en een prettige samenwerking.

< Terug naar overzicht