• Nederlands
  • English
  • France
  • Deutch
slogan

Fresh garlic from Holland!

maandag 03 juli 2017

Voor iedere teler welbekend: de oogsttijd, dé drukste tijd van het jaar. Vanaf het moment dat het plantgoed in de grond gaat wordt er reikhalzend uitgekeken naar het moment van oogsten. De bijzondere Beemsterbollen met hun karakteristieke milde smaak en frisse uiterlijk zijn uitsluitend vers te verwerken! Door dit onderscheidend vermogen zijn de spierwitte bollen met fris groene stengels zeer geliefd. De bollen worden met speciale bewaartechnieken zolang mogelijk vers gehouden en zijn daarom extra lang vers verkrijgbaar.


De chef-kok wil echte, pure smaken en authentieke producten, dit weet ook Aart de Geus, salesmanager bij Bresc, de kruiden- en knoflookspecialist. ‘Wij staan voor: authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit. De verse Beemsterbollen, met hun milde unieke smaak, verwerken wij in verschillende producten waaronder de Beemster garlic puree.’ Bresc heeft dit jaar het allereerste kistje verse bollen in ontvangst mogen nemen.

Bij consumptie van verse knoflook of knoflook die direct verwerkt is na de oogst, is de smaak mild-fris met een zachte groentesmaak. Omdat de bol wordt geoogst wanneer hij jong en krachtig is heeft hij nog niet de eigenschappen ontwikkeld waardoor je een knoflookadem ervaart.

Beemsterbollen: de pure smaak van knoflook!

< Terug naar overzicht