Actualités

Unieke verse knoflooksmaak in nieuwe puree

7 Juli is Jan Kruiswijk geïnterviewd door Izak Heijboer van AGF over: Start seizoen verse knoflook, Verwachtingen nieuwe seizoen en een nieuwe puree die we ontwikkeld hebben. Klik op de link om het volledige artikel te kunnen lezen: 


https://www.agf.nl/article/9543901/unieke-verse-knoflooksmaak-in-nieuwe-puree/

Lire la suite
Beemster Garlic doneert aan de voedselbank

Omdat er nauwelijks groente, fruit en vlees wordt gedoneerd, heeft de voedselbank in de Zaanstreek een schreeuwend tekort aan versproducten in die categorieën. En dat terwijl het aantal mensen dat een beroep doet op de voedselbank is gegroeid, inmiddels tot zo'n 300 gezinnen. "Voor de versproducten hebben we het liefst contact met professionele partijen", legt vrijwilliger Hans Brinkhuis uit. Een product dat klanten van de Zaanse voedselbank binnenkort wel krijgen, is knoflook. Beemster Garlic geeft al jaren aan de Voedselbank in Purmerend en heeft nu besloten om ook in Assendelft te leveren. Het gaat om afgekeurde knoflookbollen, die te klein zijn, te hard groeien of huiden missen, en daardoor ongeschikt zijn voor de reguliere verkoop.  

Lire la suite
Une visite unique!

Monsieur Remkes, commissaire du Roi de la Hollande-Septentrionale, et Monsieur Jaap Bond, député de la province de Hollande-Septentrionale, ont visité Beemster Garlic le jeudi 1er septembre. Il y avait également Monsieur le maire Joyce van Beek avec deux échevins de la commune de Beemster et des délégués de la province de Hollande-Septentrionale. Lors d’une visite de travail au Beemster au début de l’année, notre ferme avait particulièrement suscité l’intérêt de Monsieur Remkes qui a alors planifié cette visite. Beemster Garlic représente un produit authentique de la Hollande-Septentrionale, la pure saveur de l’ail du Beemster.

Lire la suite
Visite de Herman den Blijker

Le mois dernier, Herman den Blijker nous a rendu visite pour réaliser un reportage photo pour un de ses livres de cuisine, à paraitre au printemps 2013. Le livre traitera de diverses variétés de légumes et de fruits, dont l'ail.

Lire la suite